YKSITYISTILAISUUDET
 

Ravintola Segliksen ravintolasalin voi varata yksityistilaisuuksia, kuten yritysjuhlia ja häitä, varten. Ravintolaan mahtuu jopa 150 henkilöä, ja meiltä löytyy anniskeluoikeudet. 

Ravintolasalin ollessa yksityistilana, terassimme on avoinna sään salliessa.

Avaamme kesäkautemme vappuna ja olemme myös avoinna varauksesta syyskuusta jouluun saakka.

 

Yksityistilaisuuksien varausehdot:
 

Emme veloita ravintolasalin yksityistilaisuudesta erillistä tilavuokraa mikäli minimiveloitus on 4000 € (ruoat ja juomat). Mahdollinen tilavuokra on tämän summan alittava ero.

Perimme 1000 € ennakkomaksun ravintolasalin yksityistilaisuuksista. Varaus vahvistuu kun ennakkomaksu on maksettu. Ennakkomaksua ei palauteta. Ennakkomaksun vähennämme loppulaskusta

Menu ja henkilömäärä on vahvistettava viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Yli 50 hengen ryhmät tulisi vahvistaa menun viikkoa ennen tilaisuutta, ja tarkan henkilömäärän kaksi päivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan.

Peruskattaus kuuluu hintaan, sisältäen: Valkoiset tai tumman siniset paksummat paperiservetit, sesongin kukat/koristeet maljakoissa pöydillä ja siivous. Lisähinnasta valkoiset kanggasservetit, pöytäliinat ja muut lisätoivomukset.
 

 
 

Varausvahvistus

Nimi *
Nimi
Olen lukenut varausehdot ja hyväksyn ehdot *