....Seglis on talvitauolla.
Kesäsesonki alkaa 1.5 ..Seglis har vinterstängt.
Sommarsäsongen börjar 1.5....


....Segliksen ryhmämenut
..Seglis gruppmenyer....

2019

....Ryhmällä tulee olla yhtenäinen menuvalinta. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon, allergiat tulee ilmoittaa etukäteen. Menu ja henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan.  
..Gruppen bör ha ett gemensamt menyval, och specialdieter och allergier tas i beaktande. Allergier bör meddelas på förhand. Slutgiltigt personantal bör bekräftas minst 48 timmar på förhand. Fakturering sker enligt anmält deltagarantal (enligt minimifakturering). ....
....Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnat sisältävät alv. 
..Priserna inkluderar moms. Vi förbehåller oss rättigheten till ändringar. ....

....Ota yhteyttä: info@seglis.fi..Ta kontakt: info@seglis.fi....

 

....KOKOUSPAKETIT
..MÖTESPAKET....


....MINIMILASKUTUS 450 €)..(MINIMIFAKTURERING 450 €)....

....

KOKOPÄIVÄN KOKOUSPAKETTI 35 €

klo 9–16
Päivän lounas.
Aamukahvit + suolainen.
Iltapäiväkahvit + makea..

HELDAGSMÖTES PAKET 35 €

kl. 9–16
Dagens lunch.
Morgonkaffe + salt.
Eftermiddagskaffe + sött....

....

PUOLIPÄIVÄN KOKOUSPAKETTI 30 €

klo 9–13 tai klo 12–16

Päivän lounas
Aamukahvit + suolainen tai Iltapäiväkahvit + makea

..

HALVDAGSMÖTES PAKET 30 €

kl. 9–13 eller kl. 12–16

Dagens lunch
Morgonkaffe + salt
eller
Eftermiddagskaffe + sött....

....ILTAMENUT
..KVÄLLSMENYER....




....3 RUOKALAJIN SAARISTOLAISMENU 45 € /hlö..3 RÄTTERS SKÄRGÅRDSMENY, 45 €/person....

....
ALKURUOKA..FÖRRÄTT....

....
Saaristolaistapas ((Lämminsavustettua lohta, graavsiikaa, rapuherkkua, lämminsavustettua karitsaa, salamia ja ilmakuivattua kinkkua) Sisältää perunasalaattia, kaalipikkelsiä ja vihersalaattia juustolla sekä leipää)..Skärgårdstapas (Rökt lax, gravad sik, räkröra, rökt lamm, salami och lufttorkad skinka) Serveras med potatissallad, picklad kål, grönsallad med ost och bröd)....

....
PÄÄRUOKA..VARMRÄTT....

....
Kokonaisena paistettua naudan ulkofilettä, 24 h punaviinikastike, kauden vihannekset ja paahdetut yrttiperunat
(Naudan sisäfile pihvi +5€)
tai
Lämminsavustettua lohta, kauden vihannekset ja parsaa, voikastike ja paahdetut yrttiperunat..Helstekt nötytterfilé, 24h rödvinssås, säsongens primörer och rostad örtpotatis
(Nötinnerfilé biff +5€)
eller
Varmrökt lax i bit med säsongens grönsaker och sparris samt smörsås och rostad örtpotatis....

....
JÄLKIRUOKA

Tyrnimarjajäädyke, maitosuklaamousse ja marjoja
(Menu ilman jälkiruokaa -3 €)..
DESSERT

Havtornsparfait, mjölkchokladmousse och bär
(Meny utan dessert -3 €)....


....

 

....* Menuihin saa tilata lisäksi kotimaisia juustoja lisukkeilla (+4 €)..Till menyn kan man få lite inhemska ostar och tillbehör som en mellanrätt (+4 €)....

 

SAARISTOLAISPÖYTÄ 39 €/henkilö
(+6 € jälkiruoalla)..SKÄRGÅRDSBORD  39 €/person (+6 € för dessert)....

....ALKURUOKA..FÖRRÄTT....

....Seisova pöytä erilaisilla kala ja liha vaihtoehdoilla sekä salaattia ja leipää..Stående bord med olika fisk och kött alternativ samt sallad och bröd....

....PÄÄRUOKA..VARMRÄTT....

....Seisova pöytä jossa BBQ possunkylkeä ja kala- ja äyriäispataa..Stående bord med fisk- och skaldjursgryta och BBQ grissida....



....Katetaan minimi 30 henkilölle..Dukas upp för minimi 30 personer....

 

 

....

TASTINGMENU SAARISTOLAISMAUILLA 55 €/henkilö
..TASTING MENY MED SKÄRGÅRDSSMAKER 55 €/person....

....5 ruokalajin yllätys maistelumenumme rakennamme tilaisuudellenne kaikista tuoreimmista ja parhaista sesongissa olevista tuotteista..Vår 5 rätters avsmakningsmeny som vi bygger upp enligt dom färskaste och mest säsongsbetonade råvaror för ert tillfälle....



 

 

 

 

....LOUNAS
..LUNCH....


....

ALKAEN TOUKOKUU 2019

..

FRÅN OCH MED MAJ 2019

....