PRIVATBESTÄLLNINGAR


Restaurang Seglis restaurangsal kan bokas för privattillställningar så som bröllop, födelsedagsfester och företagsfester. Vi har plats för upp till 150 personer. I restaurangen finns utskänkningsrättigheter. 

Om restaurangsalen är privatbokad är terrassen öppen för allmänheten om vädret tillåter.

Vi öppnar sommarsäsongen i maj, och har öppet på betällning från september fram till jul.
 


Bokningsvillkor för privattillställningar:


Vi debiterar ingen hyresavgift för bokning av restaurangsalen ifall räkningen uppgår till 4000 € (mat & dryck). Ifall serveringen understiger detta, debiteras mellanskillnaden som hyra.

För restaurangsalens privatbokningar debiterar vi en 1000 € förskottsbetalning. Bokningen bekräftas genom att förskottsbetalningen betalas. Vi drar av förkottsbetalningen från sluträkningen. Förskottsbetalningen återbetalas ej.

Menyvalet bör bekräftas en vecka på förhand. Slutgiltigt personantal och eventuella specialdieter bör bekräftas två dagar på föhand. Vi fakturerar enligt bekräftat personantal.

I menypriset ingår basdukning: vita eller mörkblå tjockare pappersservetter, säsongens blommor/dekorationer i vaser på bordet, placering av namnlappar och städning. För en tilläggsavgift ordnar vi vita tygservetter och dukar. 

 
 

Bokningsbekräftelse

Namn *
Namn
Jag har läst bokningsvillkoren och godkänner dem *